#

D-tox Fodspa

Bioenergiser D-tox Spa gør det nemt og hurtigt at få renset systemet ud. Det er en form for "fodbad", som sender ioner ud i hele kroppen - Og resultatet er til at få øje på i det brune vand bagefter.

Funktion

Systemet aktiverer processen med rebalancering af kroppens bioenergi ved at balancere cellernes forhold af negative og positive ioner. Dette fører til optimal effektivitet af cellernes funktion med at absorbere næringsstoffer og fjerne uønskede affaldsstoffer og giftstoffer

Systemet bruger Quaver teknologi, der fungerer ved, at processoren i apparatet søger og finder din frekvens i nærmeste motorneurone i benene og indstiller sig på denne.

Dette bevirker, at der er elektrisk forbindelse via nervesystemet til hjernen, og på den måde hjælper signalet til med at fjerne og åbne for blokeringer, som ligger i nervesystemet, og dermed lindre smerter.

Symptomer

Positiv effekt ved bl. a.:

  • Psoriasis/Eksem
  • Fibromyalgi
  • Blodcirkulationen
  • Lymfødem
  • Migræne
  • Allergi

Behandling


Det tager rundt regnet en halv time. Hvor mange behandlinger, du skal tage afhænger naturligvis af, hvor meget du trænger til at blive renset ud.

Resultatet bliver et fornyet energiniveau, både fysisk og mentalt, med en generel følelse af velvære. Det medfører, at kroppens naturlige mekanisme for fjernelse af uønskede giftstoffer sættes i gang og begynder at arbejde effektivt.

Apparatur

Bioenergiser D-tox Spa's virkning er videnskabeligt bevist og bliver brugt på hospitaler i Norge, England og Tyskland.