#

Behandling med CNT organmassage

Hvordan foregår en organmassagebehandling

CNT organmassagen tager udgangspunkt i abdomen som center for en behandling, der kan forbedre funktionen af lymfen, blodkredsløbet, nervesystemet, fordøjelsen og energibanerne.

En CNT organmassagebehandling variere cirka en time.

Allerede efter den første behandling føles en forbedring i kroppens energi. En behandling indebærer massage af maveområdet, en blid massage, der hjælper kroppen til at fjerne blokeringer og knuder i vævene.

Opnå afstresning og emotionel frihed

Uden at vi ved det, bliver følelsesmæssige spændinger og stress optaget i maveområdet. CNT organmassagen kan udrense følelsesmæssige knuder, så vi kan åbne op for en positiv og afslappet indstilling til tilværelsens mange udfordringer.

Afhjælp oppustet- og utilpashed

Ufordøjet mad og andre funktionsforstyrrelser kan medvirke til fysisk sammenfiltring af nerver, blodkar og lymfevæv, systemet går i hårdknude, og der kan opstå forstoppelse, oppustet med luft i maven.

Organ massagen kan afhjælpe dette ved at genskabe en åbenhed og lethed i vævene omkring tarmene. Du føler en lethed i kroppen, og dit velbehag vender tilbage.

# # #

CNT organmassagen løsner op for arvæv

Sammenvoksninger i væv efter operationer i bughulen kan forårsage funktionsforstyrrelser i de omkringliggende organer. Her hjælper CNT organmassagen til at åbne op og sikre en bedre blod-, lymfe- og nerve-gennemstrømning med bedre funktionsevne som resultat.

Hjælper også imod

Desuden kan CNT organmassagen afhjælpe ved følelsesmæssig ubalance, ondt i ryggen, åndedrættet, dyb lymfedrænage, uforklarlig træthed, fibromer, hovedpine, appetitløshed, muskelsmerter mv.

Massage

3-5 behandlinger anbefales og vil omfatte bl.a. navlen og vævene omkring mave, tarme, lever, milt, lymfekanaler og de dybe mavemuskler.

#